Omdat de maatschappij steeds meer op zichzelf is aangewezen en ouderen vanuit overheidswege gemotiveerd worden om langer zelfstandig te blijven wonen, bieden wij in eerste instantie met onze dienstverlening ondersteuning aan Amsterdamse ouderen.

Diensten thuis voor Amsterdamse ouderen

Dit doen wij omdat ouderen over het algemeen minder mobiel zijn, fysiek kwetsbaar zijn en minder sociale contacten hebben. Lokaal & Sociaal draagt daarom graag bij aan het gevoel van vrijheid en zelfredzaamheid.

Er zijn echter legio andere mogelijkheden te bedenken waardoor ouderen ondersteuning thuis wensen, ook dan bent u van harte welkom om gebruik te maken van onze diensten.

Maatwerk mogelijk indien jonger dan 65

Omdat Lokaal & Sociaal een bijdrage wilt leveren aan de zelfredzaamheid van Amsterdammers, maken wij graag een uitzondering voor mensen die minder valide zijn, of vanwege een blessure of ziekte hulp in huis nodig hebben.

Ook wanneer u jonger dan 65 bent en zelf niet in staat bent om de huishoudelijke taken te verrichten, kunt u bij ons terecht. Neem in dat geval contact met ons op voor maatwerk.

Meer informatie over het Sociaal Service Centrum

Lees meer over de boodschappenservice , de klusservice, de schoonmaakservice, de wasservice, de communicatieservice of ervaar zelf het gemak van het Sociaal Service Centrum en word klant.

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

Waarom

Lokaal & Sociaal hecht waarde aan het ondersteunen van de Amsterdamse maatschappij. Waarom we dit doen leggen wij u graag uit.

Lees meer

Voor wie

Het Sociaal Service Centrum van Lokaal & Sociaal biedt ondersteuning aan Amsterdamse ouderen van 65 jaar en ouder.

Lees meer

Het team

De mensen achter Lokaal & Sociaal zetten zich met passie in om u optimaal te ondersteunen. Ontmoet onze steunpilaren.

Lees meer