Stichting Lokaal & Sociaal richt zich met haar Sociaal Service Centrum op het sociaal- en maatschappelijk ondersteunen van Amsterdammers van 65 jaar en ouder. Dit doen wij door het bieden van een breed scala aan diensten om het leven thuis te vergemakkelijken.

Het Sociaal Service Centrum

Via het Sociaal Service Centrum van Lokaal & Sociaal kunnen Amsterdamse ouderen diensten bestellen ter ondersteuning thuis.

Men kan bij ons terecht voor het doen van de boodschappen, voor hulp bij klusjes, voor het uit handen nemen van het wasgoed, voor de schoonmaak in huis, voor hulp bij het schrijven van brieven en voor uitleg bij het gebruik van de smartphone, email en internet.

Zodoende hoopt Lokaal & Sociaal zelfredzaamheid onder ouderen te stimuleren en hen de mogelijkheid te bieden om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen.

Erkend

Lokaal & Sociaal is erkend als organisatie die maatschappelijk verantwoord onderneemt, is een erkend leerbedrijf, heeft het keurmerk Echt Amsterdams en is lid van Social Enterprise NL.

Meer informatie over het Sociaal Service Centrum

Lees meer over de boodschappenservice , de klusservice, de schoonmaakservice, de wasservice, de communicatieservice of ervaar zelf het gemak van het Sociaal Service Centrum en word klant.

word lid van de Lokaal & Sociaal boodschappenservice

Waarom

Lokaal & Sociaal hecht waarde aan het ondersteunen van de Amsterdamse maatschappij. Waarom we dit doen leggen wij u graag uit.

Lees meer

Voor wie

Het Sociaal Service Centrum van Lokaal & Sociaal biedt ondersteuning aan Amsterdamse ouderen van 65 jaar en ouder.

Lees meer

Het team

De mensen achter Lokaal & Sociaal zetten zich met passie in om u optimaal te ondersteunen. Ontmoet onze steunpilaren.

Lees meer