Vanuit de MAEX Impuls Zorgzame Gemeenschappen heeft Stichting Lokaal & Sociaal een bijdrage van € 1.977,- mogen ontvangen om onze organisatiekracht te versterken en verder te professionaliseren.

 Met deze MAEX impuls hebben we twee administratieve werkplekken professioneel in kunnen richten. Zo hebben we niet alleen twee ergonomisch verantwoorde en gecertificeerde bureaustoelen in ons bezit, ook hebben we een PC, telefoons en een headset kunnen aanschaffen. Met alle nieuwe diensten en plannen kunnen de Back Office werkzaamheden nu door twee personen gelijktijdig op verantwoorde manier worden uitgevoerd.

Ook hebben we dankzij de MAEX impuls voor onze bezorgauto die gebruikt wordt voor de schoonmaak-, klus- en wasservice en inbouwkast aan kunnen schaffen, zodat gereedschap, materieel en benodigdheden veilig en zonder schade kunnen worden opgeslagen en vervoerd.

Met deze upgrade van ons kantoor en bezorgauto zijn we klaar voor de toekomst en kunnen onze vrijwilligers, medewerkers en stagiaires op professionele wijze onze klanten bedienen en hun werkzaamheden uitvoeren.

Onze dank gaat uit naar MAEX die dit met haar Impuls Zorgzame Gemeenschappen heeft mogelijk gemaakt!